FRANÇAISCARROSSERIE


Klik op het desbetreffende onderdeel voor meer informatie.

>> Herstellingen


Blikschade?
Maak u geen zorgen. Alles wat een koetswerk heeft kan door Carrosserie Demeester hersteld worden.

Personenwagens, bestelwagens, motorhomes, caravans,... Steeds met originele wisselstukken en volgens de meest geavanceerde herstellingsmethoden.

In de werkplaats beschikken we over de meest kwalitatieve technieken en uitrustingen die de markt vandaag te bieden heeft.


>> Milieubewust


We vinden het vanzelfsprekend dat we het milieu zo min mogelijk moeten belasten.
Als u ook oog heeft voor het milieu dan is Carrosserie Demeester voor u de uitgelezen partner. Zo kiezen wij resoluut voor de watergedragen lakken van Spieshecker om te vermijden dat zware chemische stoffen in het milieu terechtkomen.

We gebruiken hoogtechnologische apparatuur waardoor we met deze milieuvriendelijke lakken zeer hoog kwalitatief werk kunnen leveren. Aan afval hebben we ook een hekel. We reduceren het afval door materialen, waar mogelijk, te hergebruiken.

Plastic, papier en metaal worden gerecycleerd. Chemisch afval wordt gescheiden en door erkende organisaties opgehaald en verwerkt.


>> Volledige schoonmaak voertuig


Na een uitstap op het platteland of gewoon met slecht weer kan het gebeuren dat uw wagen van boven tot onder vuil is.

Wij zorgen ervoor dat hij weer blinkt als nieuw.

Buiten: volledige wasbeurt koetswerk, behandeling van banden, reinigen van deurdrempel en -stijlen, ramen en velgen, schoonmaken en behandelen van het plastic, waxen, simoniseren.

Binnenin: stofzuigen van zetels, tapijten en koffer, reinigen van deurbekleding en dashboard, voeding van leder en vinyl, behandelen van het plastic, wassen van opbergvakken en asbakken, reinigen van ramen.

Inlichtingen aan het onthaal.


>> Kleurenmengmachine


Met onze computergestuurde kleurenmengmachine maken we echt elke denkbare kleur aan.

Alle originele kleuren van alle voertuigmerken kunnen perfect worden aangemaakt door onze geavanceerde kleurdetectiemachine.


>> Informex bestekken


Het Informex-bestek laat toe een gedetailleerde prijsberekening te maken en wordt herkend door alle Europese verzekeringsmaatschappijen.

Door het gebruiken van deze standaard worden betwistingen vermeden en kunnen dossiers vlotter afgehandeld worden.


>> Erkenningen


In behandeling


>> Extra Diensten


Carrosserie Demeester biedt naast het herstel van uw voertuig heel wat diensten om de ongemakken tijdens de periode dat u uw voertuig moet missen zo veel mogelijk te beperken.

- ter beschikking stellen van een vervangvoertuig
- beschikbaarheid van een depannagedienst
- doorgedreven dienst na verkoop
- shuttledienst : wij brengen u waar u wilt binnen een straal van 20km